Results 1 to 4 of 4

Thread:

  1. #1

    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    2
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help

    Hello. I bought software for a long time ago and now I want to buy again, but I have a new ssd and accordingly reinstalled windows. How can I reset my HWID I forgot how. Help me please

  2. #2
    Barneyv2's Avatar
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    80
    Thanks
    21
    Thanked 35 Times in 25 Posts
    Quote Originally Posted by uNusuAl111 View Post
    Hello. I bought software for a long time ago and now I want to buy again, but I have a new ssd and accordingly reinstalled windows. How can I reset my HWID I forgot how. Help me please
    What about buying a subscription first?

    You're only able to request a HWID Reset as a customer...

    Buy - download loader - login. Request a HWID-Reset if needed.

  3. The Following User Says Thank You to Barneyv2 For This Useful Post:

    uNusuAl111 (08-11-2020)

  4. #3
    Psychopath's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    8,086
    Thanks
    2,031
    Thanked 7,376 Times in 2,909 Posts
    If you buy new subscription other than One Day Trial you will not need a reset as that new subscription will set you on the new hardware.
    In case if you still going to need a reset, feel free to request it. New HDD or component upgrade in general is counted as free resets

  5. The Following User Says Thank You to Psychopath For This Useful Post:

    uNusuAl111 (08-11-2020)

  6. #4

    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    2
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •