Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    [APB] HWID spoofer

    A few questions for the moderators/administrators regarding the APB hack:

    • HWID spoofer: Is it still active in the hack? I'm asking this because people say GamersFirst does not check HWID no more so I don't know what to believe now.
    • HWID spoofer: If still active, will it change every time I start the hack or is a randomised value added to the hack ini file and needs to be deleted to render a new HWID (or simular)?
    • Multiple configs: Are they accessable through a hotkey when ingame?


    Any info on this would be appriciated.

  2. #2
    Kaito's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    2,635
    Thanks
    330
    Thanked 509 Times in 440 Posts
    1. I'm not 100% sure about that but I think they are still checking.
    2. When you load your cheat for the first time, it will auto-generate a HWID for you. If you want the HWID to change again, you can delete your cheat config file and it will generate a new one.
    3. You can change at anytime any cheat features by pressing "Delete" key to open the menu.
    Last edited by Kaito; 05-25-2015 at 01:37 AM.

  3. #3
    Death's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Death Academy
    Posts
    2,921
    Thanks
    839
    Thanked 703 Times in 532 Posts
    The HWID spoofer is still active in APB Reloaded. The hack spoofs your hwid before you load the game, and the id value gets saved to the apb config in your loader folder, if you open it and delete the value you will get a new spoofed hwid, They don't ban hwids any more, and haven't for awhile.

  4. #4
    SystemFiles's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    4,465
    Thanks
    1,118
    Thanked 4,341 Times in 1,618 Posts
    They catch your HWID once on startup, people who tell you they don't are wrong. It will be spoofed based on a seed set in the cheats config file.

  5. The Following 2 Users Say Thank You to SystemFiles For This Useful Post:

    Belding (05-24-2015),Death (05-24-2015)

  6. #5

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That's good news sofar.

    Final question:
    I already purched in the past but the subscription ran out. Now, I have the same pc with with a differend OS/HDD, do I need to puchase a reset when I buy a new subscription?

  7. #6
    Scythe's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    In My Town
    Posts
    3,087
    Thanks
    2,220
    Thanked 738 Times in 619 Posts
    Depends if loader ask a new hwid reset. Which probably will becase of the new HDD.

  8. The Following User Says Thank You to Scythe For This Useful Post:

    SystemFiles (05-28-2015)

  9. #7

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Fair enough. But do I need to pay for that reset or is it free? If I have to pay for this reset then it would be cheaper for me to create a new account since I did not have a running subscription. Any advice?

  10. #8
    Scythe's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    In My Town
    Posts
    3,087
    Thanks
    2,220
    Thanked 738 Times in 619 Posts
    Usually resets are free. If we can see the customer was using it in without try to lie. Like you say i got new hwid, please reset. And we see that your ISP is totally different, which shows us obvious account sharing. and you got denied in reset.

  11. #9

    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    In that case I have nothing to fear. I can login with my own details and it will show that I have the same ISP/PC/etc/. Will be ordering shortly. Thanks for the quick answers

  12. #10
    Scythe's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    In My Town
    Posts
    3,087
    Thanks
    2,220
    Thanked 738 Times in 619 Posts
    Yeah bro, no problemos.
    Last edited by Scythe; 05-28-2015 at 08:04 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •