Results 1 to 6 of 6

Thread: Cod Black Ops6

Thanks
    0

Call of Duty: Black Ops 6 Cod Black Ops6

Cod Black Ops6 hilesi eskisi gibi mi yani yeni sürümde farklılık varmı 6 aylık almış hemen ban yemiştim sonrasında xbox game passs alıp oynadım hileyi de hiç kullanmadan ve süresi bitti diye mesaj aldım,almak istiyorum öncelikle xbox game pass pc de çalışıyor mu diğer sorumda eskisi gibi banlanma riski yüksek mi,bu kadar oynadıktan sonra ban yerim diye korkuyorum açıkcası sormamım sebebi bu,ama oynayan var canlı şahit oluyorum aim assist bile benim için yeterli,aim assist gibi uyguluma satan bir sürü site var neden sizde yok hile hariçinde.
    Last edited by Major_Lazer; 05-06-2025 at 11:03 PM.

Injected's Avatar
    Thanks
    141
    Biz bir hile sitesiyiz. Hile dışında bişey satmıyoruz. Script vs gibi şeyler yaratmıyoruz.

Eğer hemen aldım ve ban yedim diyor isen ya sistemsel HWID bani yemiş olabilirsin.

Sana tavsiye almadan önce bi hilesiz girip 48 saat bi zaman geçir oyunla bak bakalım oynayabiliyormusun sorunsuzca.

Thanks
    0
    hwid olduğunu sanmam şuan oynuyorum açıklamada söylediğim gibi xbox game pass de şuan prestij master 350 leveldayım o konuda sıkıntı yok yani oynama konusunda.hilede sadece aim assist kullansam ban yeme ihtimalim daha düşük olur diye düşünüyorum o yüzden bir danışmak istedim çünkü aim assist bile yeterli benim için deneyimli oyuncuyum zaten.

Injected's Avatar
    Thanks
    141
    Sana bağlı dostum, dediğim gibi kullananlar var lakin şimdi alırsın ban yersen, bana gelme sonra niye yedim diye riske atmak istemediğin hesapta açmanı zaten genel olarak tavsiye etmem bunu sana söylememede gerek yok diye düşünüyorum kaç yıllık üyesin.

Thanks
    0
    Bende yıllarca kullandım hiç ban yemedim black ops 6 ya kadar sanki dün kulanmışım gibi davranman çok garip sadece bu oyuna özel hile sisteminden kaynaklı olabilir daha açıklayıcı bir açıklama yapsaydın benim için daha makbule geçerdi neyse çok önemli değil cevap için yine de teşekkür ederim.

Injected's Avatar
    Thanks
    141
    Daha açıklayıcı yapabileceğim bir açıklama yok, Hile online lakin oynama sitilini bilmediğimden ötürü ban yemezsin demem mümkün değil.

Sen yaparsın diye değil lakin başımıza geldiğinden söylüyorum daha önce hani hile günceldi ban yemezsiniz dediniz diyenler oluyor ban yedikten sonra.

Hileyi kullanma tarzına göre tüm olay sana bağlı. Ban yeme ihtimali her daim var, hani hile yarın detected da olabilir. Herkes ban yer bişey diyemem geleceği görme opsiyonumuz yok.

Hile şuan güncel, düzgün kullanırsan ban yememen lazım. Bu kadar basit. İyi oyunlar dilerim.

Tags for this Thread