Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    skill special force 2 steam not work with hack

    hi need help the hack is with special force 2 steam not working to me pls help i have windows 10

  2. #2
    Jakubi's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    ROOT
    Posts
    2,258
    Thanks
    208
    Thanked 473 Times in 394 Posts
    Could you please be more specific? "not work" does not really help in trying to figure out the problem, hope you understand, thank you

  3. #3

    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    also i wanna start the hack with special force 2 on steam and then closed sf2 automaticly

    and when I start sf2 without the hack does the game

    /posts merged, infraction added.
    Last edited by Jakubi; 08-05-2016 at 06:18 PM.

  4. #4
    Jakubi's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    ROOT
    Posts
    2,258
    Thanks
    208
    Thanked 473 Times in 394 Posts
    Please make sure to open steam as admin, then the loader and click "load cheat" before you open the game.

    Also disable any overlays if you got for example anything like fraps or even razor snaps please disable it.

  5. #5

    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    still does not work

    shall I send a video ?

    /infraction added.
    Last edited by Jakubi; 08-05-2016 at 06:39 PM.

  6. #6
    Jakubi's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    ROOT
    Posts
    2,258
    Thanks
    208
    Thanked 473 Times in 394 Posts
    No need for a video, if its easier for you just join our teamspeak.

    You can access the info to our teamspeak here: Click Me

  7. #7

    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i dont have teamspeak

  8. #8
    dilzl0's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Under your bed.
    Posts
    1,134
    Thanks
    19
    Thanked 190 Times in 165 Posts
    Quote Originally Posted by Mike12313sa View Post
    i dont have teamspeak
    Download it, it'll be easier for us to help you through it. It doesn't really require much space to have it installed.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •